web
analytics

 __ Welkom op mijn Website __  


Over mij

Sinds 1987 loop ik rond met een camera. Vanaf 2004 ben ik overgestapt op een digitale camera.  Ik heb jarenlang met een Nikon camera gefotografeerd en was daar zeer tevreden over. Het sjouwen met al die zware spullen ging echter niet meer, dus sinds twee jaar fotografeer ik met een systeemcamera (Olympus OMD EM1) Een fantastische camera, met daarbij een paar prachtige lenzen. Om alles functioneel te kunnen opbergen heb ik ook sinds kort een  Peak Design rugtas en andere accessoires van PD. 

Naast fotograferen en fotobewerking luister ik veel naar muziek. 

Mijn apparatuur

Ik fotografeer met een Olympus OMD EM1 systeemcamera. Daarbij heb ik aan lenzen een 12-40 f2.8 Pro, een 40-150 f2.8 Pro zoomlens incl. 1.4 converter en een macro 60 f2.8 lens.

Voor mij is fotograferen 'kijken'. Je kijkt anders en ziet meer als je door de lens kijkt. Meer details en momenten die anderen misschien niet zo snel zien. In mijn foto's ligt veel gevoel en fotograferen geeft mij energie en rust. 

 Nabewerking foto's

Voor nabewerking gebruik ik Adobe Photoshop CC 2018, Adobe Lightroom en de NIK filters.

Fotoclub 

Sinds een aantal jaren ben ik lid van Fotoclub Oldenzaal. Het is leuk om samen met anderen bezig te zijn met fotografie.

U vindt op mijn Website verschillende onderwerpen. Ik heb geen echte voorkeur, maar ik ben momenteel iets meer bezig met macro fotografie.  Ik wens u veel plezier op mijn website.