web
analytics
Carla Jongman Fotografie
www.carlajongman.nl

De afgelopen jaren heb ik een paar reizen gemaakt, waaronder Java/Bali, Noorwegen en de Verenigde Arabische Emiraten.

  • Java heeft op mij behoorlijk wat indruk gemaakt. Het is arm, maar wat zijn de mensen daar vriendelijk en dankbaar voor het weinige wat ze hebben. Vervolgens kom je dan op Bali, waar het niet zo arm is door toerisme. Ook daar zijn de mensen heel vriendelijk.  We hebben een paar dagen gelogeerd in hotel Sanur Beach. Ik moet zeggen dat het daar fantastisch was. Een mooi hotel, vriendelijk personeel en een fantastisch ontbijt. Het waren een paar stranddagen als afsluiting van een fantastische mooie vakantie.
  • Noorwegen, wat een prachtig land. We hebben nog maar een deel gezien maar wat is het prachtig. De natuur, de rust en wat hebben we onze ogen uitgekeken. Voor mij staat er nog zeker weer een keer een vakantie naar Noorwegen gepland en natuurlijk zou ik heel graag wat noordelijker willen gaan om het noorderlicht te zien. Misschien komt het er nog een keer van.
  • Dubai. In december 2015 hebben we een cruise gemaakt naar de Verenigde Arabische Emiraten. Het was een mooie reis, maar eigenlijk te kort (een week) Dubai zijn we te kort geweest om er veel van te kunnen zien. Natuurlijk zijn we in de Burj Khalifa geweest. Daarvoor moet je wel eerst vrij lang in de rij staan, maar dat heb je er dan maar voor over. Ferrari World was leuk omdat ik in de snelste achtbaan van de wereld ben geweest. We hebben twee prachtige moskeeën bezocht, een dhow cruise gemaakt en nog veel meer. De foto's vindt u in het menu.